BYGGERI’20 – Byggebranchens mødested!

Nu er det tid for medlemmer, udstillere og byggeriets fagfolk at begynde at glæde sig til næste års store begivenhed i byggebranchen – BYGGGERI’20. Forberedelserne er for længst startet hos Danske Byggecentre og messeudvalget, der planlægger en lang række spændende nye tiltag.

BYGGERI’20 sætter fokus på bæredygtige tiltag

Bæredygtighed er for alvor ved at vinde indpas i dansk byggeri. Aldrig før har der været bygget så mange certificerede bæredygtige byggerier som nu. Aldrig før har der været så meget fokus på produkter og løsninger til et godt arbejdsmiljø som nu.

Danske Byggecentre ønsker at fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klimaet, fremme udviklingen af produkter og udstyr, der værner om et godt arbejdsmiljø samt at sætte fokus på virksomheder, der har iværksat en klima-, energi- eller miljøstrategi. På BYGGERI’20 uddeles således hele fire hæderspriser.

Se oversigt over repræsentanterne i Nomineringskomitéen her.

Udstillere på BYGGERI’20 har mulighed for at ansøge om en af nedenstående priser:

Byggeriets Klimapris

Byggeriets Energipris

Byggeriets Miljøpris

og som noget nyt: Byggeriets Arbejdsmiljøpris

BYGGERI-messen først med bæredygtige produkter og løsninger!

BYGGERI-messen vil i 2020 have uddelt Byggeriets Klimapriser i 10 år! Til stor glæde for de nominerede, der får deres produkter og løsninger profileret, og til stor nytte for hele byggebranchen, der præsenteres for nye innovative og bæredygtige produkter til kommende byggeopgaver. Messen er dermed – og har i 10 år været - med til at løfte den grønne omstilling i dansk byggeri.

Nomineringskomité

Det er samtlige byggeriets parter, der nominerer produkter, løsninger og strategier til de fire priser. Og dermed ledende repræsentanter for hele den danske byggebranche, der udpeger de leverandører, der gør en forskel på de fire områder. Komitéen tæller i 2020 flere medlemmer end tidligere og dækker dermed branchen endnu bredere.

”Den bæredygtige vej”

De nominerede firmaer til de fire priser bliver ekstra synlige for de besøgende fagfolk på BYGGERI’20, idet der etableres ”Den bæredygtige vej”, som guider de besøgende rundt på messen fra stand til stand blandt de nominerede. Den bæredygtige vej vil fremgå af messe-app’en samt af stand- og udstilleroversigten, som uddeles ved indgangen.

Overvældende interesse

I 2018 var interessen for Byggeriets Klimapriser overvældende blandt såvel pressen som de besøgende, hvilket vi er sikre på, at den også bliver i 2020.

Prisoverrækkelse

De fire hæderspriser vil blive overrakt på BYGGERI’20 onsdag den 11. marts 2020. kl. 11.30 i MESSE C.

Vi er glade for, at udstillerne på BYGGERI’20 med deres produkter, løsninger og/eller strategier igen vil være med til at sætte klima, energi og miljø på dagsordenen på messen - og i hele byggebranchen!

På gensyn på BYGGERI’20, 10. – 13. marts 2020 i MESSE C, Fredericia!

På gensyn på BYGGERI’20, 10. – 13. marts 2020 i MESSE C, Fredericia!

  • Tømmerhandler Michael Buhl Jensen, XL-BYG/CF Gruppen
  • Indkøbsdirektør Preben Nielsen, BYGMA
  • Indkøbsdirektør Lars Nielsen Jepsen, STARK
  • Indkøbschef Claus Uhre-Schmidt, Davidsen
  • Adm. direktør Peer Leth, Troldtekt
  • Salgsdirektør Lars Peetz-Schou, Rationel Vinduer
  • Salgsdirektør Jens Christensen, DEWALT
  • Adm. direktør Palle Thomsen
  • Sektorchef Ingelise Alsø

BYGGERI’18 satte tilfredshedsrekord

De besøgendes udbytte på BYGGERI’18 har aldrig været højere. Det viste en ny tilfredshedsundersøgelse foretaget blandt besøgende, udstillere og medlemmer af Brancheforeningen Danske Byggecentre i forbindelse med BYGGERI-messen i 2018 i MESSE C, Fredericia.

Tilfredshedsundersøgelsen viste, at intet mindre end 93 % af de besøgende var tilfredse med udbyttet af deres besøg på messen, og at hele 84 % forventede at lægge vejen forbi BYGGERI’20. Det er rekord!

- De flotte resultater vidner om, at byggeriet fortsat kan hente en masse inspiration, viden og et godt netværk på BYGGERI-messen. Det er branchens samlingspunkt, hvor producenter og leverandører kommer i direkte dialog med de helt rigtige professionelle fagfolk, forhandlere og projekterende, som omvendt bliver klædt fagligt på i forhold til nye produkter og løsninger,

siger adm. direktør Palle Thomsen for Danske Byggecentre.

OM UNDERSØGELSERNE

Besøgende:

93 % var tilfredse/meget tilfredse med BYGGERI’18 og udbyttet af deres besøg på messen.

87 % var tilfredse/meget tilfredse med udstillernes faglige/informative niveau.

75 % var tilfredse/meget tilfredse med nyheder og inspiration på messen.

84 % forventer at besøge BYGGERI’20.

Medlemmer:

93 % var tilfredse med BYGGERI’18 og udbyttet af deres besøg.

90 % var tilfredse/meget tilfredse med fagligt/informativt niveau hos udstillerne.

Udstillere:

93 % var generelt tilfredse med deres deltagelse på messen.

87 % mener, at messen er en meget vigtig/vigtig profilering over for kunder.