Samhandelslisten

Samhandelslisten: Et kunde- og brugervenligt EDI overblik

Byg-e fungerer i dag som udbyder af elektroniske samhandelsløsninger til byggevarebranchen og er i dag ejet af Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Vores mission er at skabe optimale samhandelsbetingelser for byggecentre og deres leverandører. Dette gøres igennem god service, fair priser og en professionel tilgang til de problemstillinger byggecentrerne og leverandørerne i branchen står overfor. Derfor har vi - for at hjælpe vores kunder til en overskuelig, nem og enkelt måde at komme videre med EDI og Byg-e på - udviklet samhandelslisten.

Samhandelslisten giver værdi, fordi den giver overblik for byggecentrene til at finde hvilke leverandører, der udveksles EDI dokumenter med i dag samt mulighed for at finde potentielle nye leverandører, der kan udveksles EDI dokumenter med i fremtiden – overskueligt, nemt og enkelt!

Byg-e’s Samhandelsliste udnytter informationerne i Byg-e til, at I kan tjekke følgende:

Hvem I sender EDI ordre til i dag.

Hvem I modtager EDI faktura fra i dag.

Se dokumentation af hvilke specielle tilretninger, der er lavet for at få integrationen med jeres kunder til at virke.

- Se en oversigt over alle de tilmeldte leverandører i Byg-e, som der er mulighed for at udveksle EDI dokumenter med – samt vælge hvilke dokumenter der ønskes i fremtiden.

Der vil altid være mulighed for at følge ens valg løbende med en onboarding status. Status viser altid, hvor langt onboarding processen er på de leverandører/dokumenter, der er valgt.

Når der er foretaget et valgt, igangsættes der automatisk en proces, som forbinder jer med leverandøren. Når alt er gennemtestet, bliver I kontaktet for endelig igangsætning.

Kontaktinformationer til Byg-e og til de enkelte leverandører også vil være tilgængelige under Samhandelslisten.