2019 – Et travlt år for Byg-e

Hos Byg-e fastholder vi vores ambitioner for fremtiden – vi vil stadigvæk have hele branchen til at bruge vores systemer – og fremskridtet fortsætter her i 2019!

2019 har for Byg-e’s vedkommende været præget af fremgang på alle områder. Flere nye kunder er kommet til – både store og små.

Som følge af vores fremgang og vokseværk er vores organisation blevet oprustet og udvidet med en god portion EDI erfaring. Vi har været så heldige at få medarbejdere med op til 30 års erfaring i EDI til at arbejde hos os. Byg-e tæller i dag i alt 7 medarbejdere.

Fremskridtet betyder, at vores udveksling af EDI dokumenter forøges hele tiden. Dette har medført en udvidelse af vores systemer. Vi har investeret i et ekstra system til håndtering og behandling af vores EDI afsendte og modtagne EDI filer i 2019, samtidig med vi selv udvikler løsninger til vores kunder. Tanken er, at vi skal efterleve kundernes ønsker også når det kommer til specielle tilretninger. Der er og bliver derfor udviklet unikke løsninger for og til vores kunder. Tilbagemeldingen på disse opgaver er, at de er udført og løst til vores kunders fulde tilfredsstillelse.

I dag benytter over halvdelen af brugerne i ByggeBasen Byg-e, men ambitionerne er klare – hele byggebranchen bør benytte Byg-e. Fremover vil vi fortsat arbejde hårdt for at få flere af ByggeBasens brugere over på vores system. Brugerne af ByggeBasen får allerede nu gratis oprettelse af EDI-formater hos Byg-e, fri EDI-trafik til alle interne Byg-e brugere, EDI Validator, gratis support samt vores nye gratis produkt Samhandelslisten.

Samhandelslisten gør det nemt, overskueligt og hurtigt at finde, hvilke parter man udveksler EDI med i dag. Derudover kan samhandelslisten oplyse, hvilke potentielle parter, der kan udveksles med i fremtiden. Samhandelslisten – igen en vigtig og enkel service fra Byg-e!

Der er ikke omkostninger forbundet med at skifte EDI udbyder til Byg-e. Tværtimod er der masser af penge at spare.

Gør du ikke allerede brug af Byg-e's services så ring til 45 80 78 77 og spørg efter Tommy Rømer, som kan hjælpe dig videre.

Du kan læse meget mere om samhandelslisten og alle fordelene her.